fbpx
Mobile Menu

Identitet & digital strategi – SUNS

,

Identitet & digital strategi

Sunndal Næringsselskap (SUNS) arbeider med bedriftsrettet næringsutvikling i Sunndal kommune. Vi har jobbet tett sammen med SUNS på flere prosjekter den siste tiden;

Profilkonsept

Det overordnede konseptet for den visuelle profilen til Sunndal Næringselskap er vann. Vannet som er helt nødvendig for nesten all eksistens. Vannet som er det molekylet som danner flest nye bindinger med andre stoffer. Vannet som lager refleksjoner. Hele konseptet bygger på vannets fleksibilitet, utseende og ikke minst vannets utseende i kjemien. I overført betydning er vannets oppgave, den samme som suns sin oppgave i næringslivet i Sunndal kommune. Sørge for eksistens og utvikling, samt skape nye bindinger.

Digital strategi

Vi har i samarbeid med SUNS utarbeidet en digital strategi som inkluderer definering av målgruppe, kanaler og personlighet i de kanalene. Vi har også satt sammen et årshjul og klargjort til utarbeidelse av publiseringsplaner.

Digital årsrapport

Historisk har SUNS utarbeidet årsrapporter på papir – nå har vi laget en digital plattform som de kan bruke i årene fremover. Løsningen er mobiltilpasset og gir suns full kontroll på redigering av innhold.