fbpx
Mobile Menu

Mini-identitet & digital rådgiving – yrkesbekledning.no

Mini-identitet & digital rådgiving

Yrkesbekledning.no selger arbeidsklær og verneutstyr på nett. Vi har jobbet sammen med de på flere prosjekter den siste tiden både med digital rådgiving og design.

Digital rådgiving

Yrkesbekledning har i dag to kanaler de jobber mot, nettside og facebook. De tok kontakt med oss for å få hjelp til å optimalisere disse to. Vi har lagt til rette for bedre og mer spisset målretting og kobling mellom de to plattformene for å få bedre målbarhet av annonseringen. Selve jobben med annonseringen, innlegg osv står de for selv. Vi har også bistått på generell rådgiving i bruk av digitale kanaler. Jobben vi har gjort sammen har gitt gode resultater for yrkesbekledning.no sin synlighet og resultat.

Mini-identitet

Med økning i antall besøkende, og omsetning, ønsket de også å få en tydeligere identitet. Vi fikk derfor i oppgave å lage en ny logo. Vi begynte med å se på hva som er viktig for yrkesbekledning.no og kanalen de befinner seg på. Synlighet kom opp som et stikkord og vi valgte å bruke det som konsept. Synlighet er viktig for å nå ut til kundene med de gode produktene de selger – klær. Synlighet + klær ble grunntanken i konseptet og vi valgte font og farger ut ifra det.