Mobile Menu

Send oss gjerne en e-post, løft opp telefonrøret eller kom og ta en kopp kaffe. Vi elsker kaffe.

  • Kjetil

   Kjetil

   Digital rådgiver

   Kjetil er utdannet grafisk ingeniør og digital rådgiver med utdannelse fra NTNU Gjøvik. Superhelt når det kommer til typografi, maler og strategi – og har en finger med i spillet på det meste innen web og digitale flater. Er husbygger, trebarnspappa og nyfrelst toppturentusiast.

   E
   T
   908 41 410
  • Oda

   Oda

   Grafisk designer & illustratør

   Oda er grafisk designer med utdannelse fra Høgskolen i Gjøvik. Bosatt i Molde pendler hun til oss for å lage konseptuelle profiler og de fineste illustrasjoner. Hun er selverklært papirnerd, men når hun ikke sniffer på ferske trykksaker, liker hun også å kokkelere og holde seg aktiv med trening og turer.

   E
   T
   979 84 041
  • Vibeke

   Vibeke

   Grafisk designer

   Vibeke er grafisk designer fra Tau, utdannet i Bergen. Hun jobber mest med profiler og trykksaker, og er suveren på ferdigstilling. Hun er kreativ til fingerspissene også utenom kontoret, og sysler med både mat og hage i heimen.

   E
   T
   412 42 439
  • Emma

   Emma

   Digital rådgiver & designer

   Emma er trønder med utdannelse som grafisk designer innen nye medier og digital rådgivning. Har en forkjærlighet for sosiale medier, typografi og digitale flater. Liker godt å lede kunder i små og store workshops og idémøter. Stor fan av bakst, yoga, håndarbeid og familietid. I mammapermisjon. Tilbake august 2018.

   E
   T
   954 09 216
  • Heidi

   Heidi

   Industridesigner

   Heidi er gründeren, med bakgrunn som industridesigner fra AHO. Kom heim til Romsdalen for å leike i fjella, men endte opp med å starte Anunatak. Har jobbet mye grafisk, og fokuserer i dag på industridesignprosjekt. Er basehopper, generelt engasjert og toppturentusiast.
   I mammapermisjon. Tilbake høsten 2018.

   E
   T
   977 21 439
  • Stein

   Stein

   Fotograf

   Stein var med å starte opp Anunatak, og er vår fotograf og filmpilot. Han er en stødig og kreativ dronepilot, og jobber hovedsaklig med dronefoto- og film. I tillegg er han bonde og skiguide, og løper opp på fjella så fort han får muligheten.

   E
   T
   995 05 102