fbpx
Mobile Menu

 • Heidi

  Heidi

  Daglig leder & industridesigner

  Heidi er gründeren, med bakgrunn som industridesigner fra AHO. Kom heim til Romsdalen for å leike i fjella, men endte opp med å starte Anunatak. Har jobbet mye grafisk, og fokuserer i dag på industridesignprosjekt. Er basehopper, generelt engasjert og toppturentusiast.

  E
  T
  977 21 439
 • Emma

  Emma

  Prosjektleder

  Emma er trønder med utdannelse som grafisk designer innen nye medier og digital rådgivning. Har en forkjærlighet for sosiale medier, typografi og digitale flater. Liker godt å lede kunder i små og store workshops og idémøter. Stor fan av bakst, yoga, håndarbeid og familietid.

  E
  T
  954 09 216
 • Benjamin

  Benjamin

  Grafisk designer

  Benjamin er Moldegutt og Anunataks rocke-alibi. Han har en sterk lidenskap for musikk, tøffe gitarriff, og en stadig økende samling av vinylplater. Med utdanning innen grafisk design fra NTNU i Gjøvik, er han spesielt glad i konseptutvikling, illustrasjon, foto og layout.

  E
  T
  476 56 285
 • Christin

  Christin

  Grafisk designer

  Christin kommer fra Valdres og er utdannet grafisk designer ved NKH. Hun er over gjennomsnittet blid og liker å trene, stå på ski og være sosial. Interiør, trender og sosiale medier ligger hennes hjerte nært, og hun har et godt blikk for hva og hvordan man bør dele på nett.

  E
  T
  958 87 290
 • Elin

  Elin

  Innholdsprodusent og rådgiver

  Elin er romsdaling, journalist og glad i gode formuleringer. Hun er utdannet tv-journalist fra Volda, med erfaring både fra NRK og som medielærer. Elin er glad i folk, og god til å finne og formidle de gode historiene. Du finner henne både ute i naturen, så vel som i prat med kundene våre – alltid like blid.

  E
  T
  917 52 126
 • Gry

  Gry

  Grafisk designer

  For Gry handler grafisk design om samspillet mellom det visuelt spennende og det funk­sjonelle. Det handler om helheten, og hvordan alle detaljer er med på å danne en historie. Med røtter fra en fjellgård ved Geirangerfjorden liker Gry seg blant fjell og tinder i Romsdalen.

  I permisjon.

  E
  T
  959 79 300
 • Elin-Sofie

  Elin-Sofie

  Grafisk designer

  Elin-Sofie er grafisk designer, oppvokst på Emblem. Hun har utdanning innen nye medier, og har med seg ei fin verktøykasse for lek i det digitale landskapet. Hun jobber gjerne med film, og synes det er spennende med samspillet mellom lyd og bilde. I fritiden liker hun seg ute i naturen, og er alltid på leting etter firkløvere som kan bringe henne lykke.

  E
  T
  988 38 807
 • Vibeke

  Vibeke

  Grafisk designer

  Vibeke er grafisk designer fra Tau, utdannet i Bergen. Vibeke er spesialist på profiler og trykksaker, og er suveren på ferdigstilling. Hun er kreativ til fingerspissene og gjør gråstein om til gull.

  E
  T
  412 42 439