fbpx
Mobile Menu

Send oss gjerne en e-post, løft opp telefonrøret eller kom og ta en kopp kaffe. Vi elsker kaffe.

  • Heidi

   Heidi

   Daglig leder & industridesigner

   Heidi er gründeren, med bakgrunn som industridesigner fra AHO. Kom heim til Romsdalen for å leike i fjella, men endte opp med å starte Anunatak. Har jobbet mye grafisk, og fokuserer i dag på industridesignprosjekt. Er basehopper, generelt engasjert og toppturentusiast.

   E
   T
   977 21 439
  • Emma

   Emma

   Digital rådgiver & designer

   Emma er trønder med utdannelse som grafisk designer innen nye medier og digital rådgivning. Har en forkjærlighet for sosiale medier, typografi og digitale flater. Liker godt å lede kunder i små og store workshops og idémøter. Stor fan av bakst, yoga, håndarbeid og familietid.

   E
   T
   954 09 216
  • Elin

   Elin

   Innholdsprodusent og rådgiver

   Elin er romsdaling, journalist og glad i gode formuleringer. Hun er utdannet tv-journalist fra Volda, med erfaring både fra NRK og som medielærer. Elin er glad i folk, og god til å finne og formidle de gode historiene. Du finner henne både ute i naturen, så vel som i prat med kundene våre – alltid like blid.

   E
   T
   917 52 126
  • Gry

   Gry

   Grafisk designer

   For Gry handler grafisk design om samspillet mellom det visuelt spennende og det funk­sjonelle. Det handler om helheten, og hvordan alle detaljer er med på å danne en historie. Med røtter fra en fjellgård ved Geirangerfjorden liker Gry seg blant fjell og tinder i Romsdalen.

   E
   T
   959 79 300
  • Elin-Sofie

   Elin-Sofie

   Grafisk designer

   Elin-Sofie er grafisk designer, oppvokst i Ålesund. Hun har utdanning innen nye medier, og har med seg ei fin verktøykasse for lek i det digitale landskapet. Hun jobber gjerne med film, og synes det er spennende med samspillet mellom lyd og bilde. I fritiden liker hun seg ute i naturen, og er alltid på leting etter firkløvere som kan bringe henne lykke.

  • Oda

   Oda

   Grafisk designer & illustratør

   Oda er grafisk designer med utdannelse fra Høgskolen i Gjøvik. Bosatt i Molde pendler hun til oss for å lage konseptuelle profiler og de fineste illustrasjoner. Hun er selverklært papirnerd, men når hun ikke sniffer på ferske trykksaker, liker hun også å kokkelere og holde seg aktiv med trening og turer. I mammapermisjon. Tilbake våren 2019.

   E
   T
   979 84 041
  • Vibeke

   Vibeke

   Grafisk designer

   Vibeke er grafisk designer fra Tau, utdannet i Bergen. Vibeke er spesialist på profiler og trykksaker, og er suveren på ferdigstilling. Hun er kreativ til fingerspissene og gjør gråstein om til gull. I mammapermisjon. Tilbake august 2019.

   E
   T
   412 42 439