Mobile Menu

Send oss gjerne en e-post, løft opp telefonrøret eller kom og ta en kopp kaffe. Vi elsker kaffe.

  • Annika

   Annika

   Grafisk designer

   Annika var på jakt etter en spennende jobb i «fjällandskap»! Vi tenker hun har kommet akkurat på rett sted. Med over 10 års erfaring fra bransjen, har hun nå tatt med seg mann og to tøffe gutter fra metropolen Stockholm og hit til Romsdalen for å jobbe hos oss.

   E
   T
   484 20 844
  • Oda

   Oda

   Grafisk designer & illustratør

   Oda er grafisk designer med utdannelse fra Høgskolen i Gjøvik. Bosatt i Molde pendler hun til oss for å lage konseptuelle profiler og de fineste illustrasjoner. Hun er selverklært papirnerd, men når hun ikke sniffer på ferske trykksaker, liker hun også å kokkelere og holde seg aktiv med trening og turer.

   E
   T
   979 84 041
  • Gry

   Gry

   Grafisk designer

   For Gry handler grafisk design om samspillet mellom det visuelt spennende og det funk­sjonelle. Det handler om helheten, og hvordan alle detaljer er med på å danne en historie. Med røtter fra en fjellgård ved Geirangerfjorden liker Gry seg blant fjell og tinder i Romsdalen.

   E
   T
   959 79 300
  • Kjetil

   Kjetil

   Digital rådgiver

   Kjetil er utdannet grafisk ingeniør og digital rådgiver fra NTNU Gjøvik. Superhelt når det kommer til typografi, maler og strategi – og har en finger med i spillet på det meste innen web og digitale flater. Er hobbysnekker, trebarnspappa, wanna-be-toppturentusiast og engasjert i lokalmiljøet.

   E
   T
   908 41 410
  • Emma

   Emma

   Digital rådgiver & designer

   Emma er trønder med utdannelse som grafisk designer innen nye medier og digital rådgivning. Har en forkjærlighet for sosiale medier, typografi og digitale flater. Liker godt å lede kunder i små og store workshops og idémøter. Stor fan av bakst, yoga, håndarbeid og familietid. I mammapermisjon. Tilbake august 2018.

   E
   T
   954 09 216
  • Vibeke

   Vibeke

   Grafisk designer

   Vibeke er grafisk designer fra Tau, utdannet i Bergen. Hun jobber mest med profiler og trykksaker, og er suveren på ferdigstilling. Hun er kreativ til fingerspissene også utenom kontoret, og sysler med både mat og hage i heimen. I mammapermisjon. Tilbake 2019.

   E
   T
   412 42 439
  • Heidi

   Heidi

   Daglig leder & industridesigner

   Heidi er gründeren, med bakgrunn som industridesigner fra AHO. Kom heim til Romsdalen for å leike i fjella, men endte opp med å starte Anunatak. Har jobbet mye grafisk, og fokuserer i dag på industridesignprosjekt. Er basehopper, generelt engasjert og toppturentusiast.
   I mammapermisjon. Tilbake august 2018.

   E
   T
   977 21 439